NOTICIES

Publicat el 26-09-2022 a les 13:40

10è aniversari del HOQUEI BANYOLES

Ahir el nostre club va iniciar les celebracions del desè aniversari i vam organitzar una tarda de super-hoquei. I encara amb ressaca emocional, no podem deixar de donar les gràcies a la Federació Catalana de patinatge per haver organitzat el partit i al Club Patí Tordera per haver acceptat venir a jugar contra la Selecció Catalana a Banyoles. Sabem que és un esforç per part de tots els jugadors i tècnics!
També volem agraïr la presència de les autoritats que ens van fer costat a l'inici de la temporada número 10 del nostre club.
I també agrair al Club Natació Banyoles per deixar-nos les grades i fer que el públic que va venir estigués un xic més còmode.
I sobretot donem les gràcies a totes les famílies del club que es van involucrar en l'organització de l'esdeveniment perquè fos un èxit!
A totes i tots, moltes i moltes gràcies!

Publicat el 21-09-2022 a les 15:07

Inauguració 10ª temporada del HOQUEI BANYOLES

Aquesta temporada comencem fort!

Celebrem els 10 primers anys del club i, per començar, aquest proper diumenge 25 de setembre, aprofitant els primers partits a casa, farem la presentació dels equips amb la presència d'autoritats i un partit de la selecció catalana contra el CP Tordera. Hi esteu tots convidats!

Publicat el 07-07-2022 a les 08:23

Torneig 12h d'Andorra

El passat 2 de juliol un grup de jugadors del club van participar al Torneig de 12h que organitza l'Andorra Hoquei Club. Es van fer dos equips, un de benjamí i un d'aleví. Tots s'ho van passar molt bé, gaudint de l'experiènca d'un dia sencer del nostre esport i van fer grans partits.

Destacar la primera posició obtinguda pels nostres alevins.

Felicitats a tots!

Equip d'alevinns i benjamins

Publicat el 21-06-2022 a les 08:28

Prebenjamí A - Campió de la lliga plata, territorial de Girona

El passat 12 de juny l'equip de prebenjamí A es va proclamar campió de la territorial de Girona en la categoria Plata.

El Hoquei Banyoles va guanyar al CP Caldes de Malavella en un partit trepidant que es va disputar a St Jordi Desvalls.

Enhorabona equip!!!

Sponsors

prefooter
prefooter
prefooter
prefooter
prefooter
prefooter
prefooter
prefooter
prefooter